PDA

View Full Version : Why so quiet in sven nowadays?



MM_deejay
24-07-2003, 06:58 AM
Why so quiet....It seems that there is nothing to talk about no more....I remember like a year or 2 ago this board was packed everyday with nice topics about sven going on but now there are not many.....A reason I have for why sven is quiet is because mostly every public server except for the occasional few run the same maps....The maps or not bad or awful but PEOPLE WANT TO PLAY NEW MAPS FOR A CHANGE....How many times do you download a map from map showcase and say "Lets see who has this map online"...so you goto the list of the servers and see noone is playing none of the new maps thats on here...So you are left with playing the map by yourself....its fun for a while but Defeats the purpose of PLAYING COOP...thats a main reason why many people don't enjoy sven as much now...what do you think.

Lento
24-07-2003, 09:01 AM
I posted this in the server forum but I'll post it here too:

My server will be back again next month. Custom maps only as usual and also as usual NO plugins. Nope, not even adminmod. Maxplayers will be reduced to 5 again though. The server will have more memory and slighty faster cpu (500MHz). Stay tuned until august 11th or something...

Some more info:
Some more admins will also be selected by me (Mainly people I recognize and trust, do not ask) and they will have full ftp access to add/update with new maps.

Hidden
24-07-2003, 11:42 AM
yay :p

since wuerstchenbude turned into a tfc server (?_?), I really don't play as much as I used to :(

Resin Glazed Donut
24-07-2003, 12:32 PM
A bunch of idiots suddenly discovered svencoop, than even worse the same bunch of idiots discovered the forums and now were all doomed to be in the same community with them:wtf:

the end

MM_deejay
24-07-2003, 01:55 PM
Lentoman Im glad you are bringing your server back bro...That was the only server I went to because you had all new and custom maps....I hope many more servers will host the maps on this forum.

Mad Gonesy
24-07-2003, 05:18 PM
We're just being quiet to lull you into a false sense of security.

3.0 will be the biggest yet, before SC2 anyhow, as always, the wait is worth it.

goanna
24-07-2003, 05:34 PM
Glad to someone else running a server with a 500mhz machine. Would like to upgrade, and will some day, but just don't have the money right now. Besides I haven't had any problems running my server with my 500mhz machine. (Won't see me running a server with svencoop2 or HL2 on this machine though) Plus I'm running with about 22 plugins. I, too, try to hold body count to around 5. I try to have a mixture of old and new maps. Problem is not too many seem to have newer maps, they're always downloading from my server when they try to join.

Snoopy
24-07-2003, 10:44 PM
500 mhz is an UPDATE? Holy shit, what did you have before?

goanna
24-07-2003, 11:54 PM
Upgrade FROM 500mhz. I'd like to move up to 2.5 or 3.0ghz.

The wait for svencoop releases are always worth the wait, 3.0 will be too as Mad Jonesy said. It just means it'll be done well, patience is a virtue!:D :D

Lento
25-07-2003, 06:54 AM
Originally posted by Snoopy
500 mhz is an UPDATE? Holy shit, what did you have before?

Believe it or not, I started off the server on a 300MHz K6-II. Then I upgraded it to a K6-II 400MHz I had lying around at my parents place. This time it's a Pentium 500MHz (P2 I believe, or maybe it's a P3? Not sure...it's my brothers old comp). It also has more RAM so hopefully that'll help some too.

Kalashnikovo
25-07-2003, 09:31 AM
p3 are a minimum of 600 Mhz

Creeps
25-07-2003, 09:36 AM
Originally posted by Kalashnikovo
p3 are a minimum of 600 Mhz 450Mhz actually

Lt.Chicken
26-07-2003, 08:29 AM
lol. i remember when i used to try to run a server on my old pc with a 28.8 konnection... the old pc had 350 mgz...

MedievalManIII
26-07-2003, 09:12 PM
since when did this change from a thread about why its so quiet in sven to stuff bout processors?

MM_deejay
26-07-2003, 10:25 PM
LOL..thats what im sayin medevil

cscarlet
27-07-2003, 04:35 AM
my theory is all questions have been asked and answered already, all features wanted have basically been put in and people are just sitting back till they get 3.0

and i will point out the OS will limit the amount of ram you can have, as I have 640mb ram and I used to have Windows ME (YUK!) and it would never use more than 512 Megs of the Memory