PDA

View Full Version : Scientist stack



Mr. Chris
30-03-2002, 09:39 PM
I have too much time on my hands..

*L*E*O*N*
30-03-2002, 10:52 PM
Monster maker, Squadmaker, or Other used?

Sabrina
30-03-2002, 10:54 PM
lol that reminds meh of the time i stacked about 100 sci's and nuke'ed em..(rocketcrowbar :D) man..those gibs..;)

Mr. Chris
30-03-2002, 11:35 PM
I used SSH's tractor beam and stacked them on each other

GhostBabble
31-03-2002, 07:49 AM
Originally posted by Mr. Chris
I have too much time on my hands..

Yes you do...lol, what happened to them in the end?
If i had a stack of scoentist i would tripmine the place up and release snarks :p

Mr. Chris
31-03-2002, 05:09 PM
I blew the few on the ground shortly afterwards, and a few were floating in the air humping the air :D

Fraga
01-04-2002, 11:07 AM
Oh, u have SSH too. Its kinda a funny mod, eh?

Dutchtux
01-04-2002, 11:21 AM
You must be very bored to create that.

Hezus
01-04-2002, 02:43 PM
or quite sick.. at least mentally freaked..

Mr. Chris
01-04-2002, 04:25 PM
oh yea, that's SSH 0.8

go get it now :)