PDA

View Full Version : Autoaim



MrOrange
01-04-2002, 01:18 PM
When creating a dedicated server, the games hosted seem to have autoaim on - although when creating the dedicated server, this option is not ticked... hmmmm any1 any ideas?

djmrmagic
01-04-2002, 01:45 PM
Put mp_autocrosshair 0 in your server.cfg or listenserver.cfg

MrOrange
01-04-2002, 02:11 PM
Thanks - i`ll give it a try..

MrOrange
02-04-2002, 05:38 PM
Thanks - It worked :D

MrOrange
05-04-2002, 06:44 PM
..then again. to put it another way...no its not fixed :(

Mik
06-04-2002, 04:17 AM
which server du you run ?
is it called " Wuerstchenbude" ?

MrOrange
06-04-2002, 05:48 AM
nar m8 - its a uk server - Hungry For Maps (HFM) 213.106.132.117:27015

djmrmagic
07-04-2002, 03:50 PM
Originally posted by MrOrange
..then again. to put it another way...no its not fixed :(

Umm its always worked for me!

Why did you say it worked then didnt?
Did it work for a time then start again?

Bran's Freestyle
07-04-2002, 04:57 PM
what about sv_aim 0 or is that in other mods...

djmrmagic
08-04-2002, 03:40 AM
Originally posted by Bran's Freestyle
what about sv_aim 0 or is that in other mods...

You are quite correct!!!

//disable autoaim (1=autoaim on 0=autoaim off)
sv_aim 0

MrOrange
08-04-2002, 05:17 AM
nice ! I will try it - no in my haste it seemed ok- on playing it later sighs could be heard in Japan....:rolleyes: I`m at work at the mo, but will try it out tonight when i get in...

MrOrange
09-04-2002, 02:06 PM
Everything working as it should be ! Ya! Thanks for all your help!!!

Mr. Chris
15-04-2002, 12:00 AM
autoaim sucks, I prefer to aim manually

Nomble
15-04-2002, 12:48 AM
players in CS would love it...

Vorbis
15-04-2002, 10:54 AM
I always found auto-aim to make my aiming much worse than if I aimed myself and I think most people do.

MrOrange
17-04-2002, 03:54 PM
Yer its painfull to try and get head shots... though it was all running fine - until i installed admin mod, then the server crashed every 5mins or so... so one uninstall routine later, things were working again :p