PDA

View Full Version : Question, question?



chaos elemental
21-05-2002, 04:05 PM
I was just wondering why whenever i set up a LAN game that some monsters didn't used to show up in stadium3 when i wanted them too. Example: I pressed the button for a hw grunt and i went to look for him in stadium = no hw grunt. This was the same for the baby garg. I re-installed the beta and they finally appeared when i pressed the correct buttons.



Was there a problem with the first time i installed 2.0 Beta and that's why those specific models never showed up on any maps?

60 Megabyte File
21-05-2002, 06:17 PM
Its Admin Mod. You need the new Metamod for it on the downloads page.

Slidje
22-05-2002, 02:06 AM
yeah the new meta mod is required , theyre packing it with the latest admin mod .
some monsters are apparantly missing if you use linux , like alien slaves , but theres no linux port for 2B that im aware of .
please use more descriptive titles ok?