Thread: Jbase beta 2 released!

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 34 of 34
  1. #26
    Someone Special cscarlet's Avatar  
    Contributor
    Join Date
    May 2002
    Location
    Mr Magics SC Server
    Posts
    6,402
    sna the algorythms used for rar aint that good

  2. #27
    Contributor goanna's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Watertown, New York, U.S.A.
    Posts
    2,259

    Weird!

    Jusupov, you have Sniper's metmod.dll? If you don't all the 2.1 characters won't show up, some do but can act strange.

  3. #28
    Killin Time NOLF's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wisconsin
    Posts
    318
    JBeta2 map is ok, only one glitch found in a teleport, you have to kneel going through it or else your head is stuck in the ceiling when you arrive.

  4. #29
    deez nutz Jusupov's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    narf
    Posts
    650

    Re: Weird!

    Originally posted by cscarlet
    sna the algorythms used for rar aint that good
    "Comparing to ZIP file format, RAR provides a number of advanced features: more convenient multipart (multivolume) archives, tight compression including special solid, multimedia and text modes, strong AES-128 encryption, recovery records helping to repair an archive even in case of physical data damage, Unicode support to process non-English file names and a lot more." Zip is ok but rar is superior.
    Originally posted by goanna
    Jusupov, you have Sniper's metmod.dll? If you don't all the 2.1 characters won't show up, some do but can act strange.
    I dont use adminmod, and it happened on lentomans server too. Maybe I have some corrupt file thats used right there.

  5. #30
    Contributor goanna's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Watertown, New York, U.S.A.
    Posts
    2,259

    Metamod

    You don't have to have Admin mod to use metamod. I use for some metamod plugins; fireworks, weapon recoil, tracers, ect...

  6. #31
    deez nutz Jusupov's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    narf
    Posts
    650

    Re: Metamod

    Originally posted by goanna
    You don't have to have Admin mod to use metamod. I use for some metamod plugins; fireworks, weapon recoil, tracers, ect...
    Ah, well I dont have any of those and neither have the servers where I've crashed.

  7. #32
    Contributor goanna's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Watertown, New York, U.S.A.
    Posts
    2,259

    Wow!

    What type of crash?
    Freeze-up, sudden return to desktop, lag loop?

  8. #33
    deez nutz Jusupov's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    narf
    Posts
    650

    Re: Wow!

    Originally posted by goanna
    What type of crash?
    Freeze-up, sudden return to desktop, lag loop?
    Infinite loop type . Sound starts looping constantly. Luckily a dialog that wants to send an error report to microsoft comes and rescues after about 15 seconds.

  9. #34
    Registered User CPeanutG's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    USA
    Posts
    207

    Re: Jbase beta 2 released!


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •