Thread: Custom Spray Problem.

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Registered User Porkchop's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    33

    Custom Spray Problem.

    I run a listen server for friends and I but I'm having a problem with their custom sprays showing up.

    I have my own, they can see it fine, but when they spray their custom sprays I can't see them. They either show up as a little explosion looking decal or a very TINY lambda spray.

    I've enabled sv_allowupload to see if that would work but they only show up as the little explosion decal when I do that.

    They can see each others sprays fine but I can't see them.

    Any ideas?

  2. #2
    Mapper hrothunder's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Southern Missouri, US
    Posts
    445

    Re: Custom Spray Problem.

    In multiplayer options, hit advanced and make sure the decal limit is at least 300.000000
    [I stoled it from GB, who stoled it from JP][I had the first 4.0B server available to the public]
    [Я достигнул 200 постов в Советском Ко-оп]

  3. #3
    Registered User Porkchop's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    33

    Re: Custom Spray Problem.

    Bah, sorry about the lateish reply, but yeah, that didn't work either (it was set at 1000 as well cause I tried different numbers to see if it would work before).

    Hmm...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •